Ontbijt & Afternoon tea

Ons taartenhuis aan de Kraanlei 13 in Gent staat bekend om z'n romantische en gastvrije sfeer en is de perfecte plek voor een heerlijk ontbijt. Laat je verleiden door onze zelfgemaakte cupcakes en taarten terwijl je geniet van een heerlijke cappuccino. Of trakteer jezelf op een luxe afternoon tea-ervaring!

We aanvaarden geen reservaties voor enkel taart en drank.

Bij Julie's House draait alles om kleine pleziertjes. We vinden het geweldig om je te verwennen. Kom langs voor een welverdiend pauzemomentje en laat ons je dag een tikkeltje zoeter maken!

Welkom! Wat mag het zijn?

Reserveer NU

ontbijt

Ontbijt

09u00 - 12u00


Zoek je een ontbijtplekje dat net dat tikkeltje meer heeft dan de gewone ontbijtbar? Dan ben je bij Julie's House aan het juiste adres! Van vrijdag tot en met zondag, en dagelijks tijdens de schoolvakanties, geniet je van een heerlijk ontbijt met een zoete knipoog. 

Wij zijn niet zomaar een ontbijtbar, onze passie voor zoet gaat namelijk veel verder dan dat. Van kraakverse croissants en huisgemaakte granola tot overheerlijke ontbijttaartjes en pancakes, bij Julie's House vind je het allemaal! Reserveren voor ons ontbijt is warm aanbevolen, zo ben je zeker van een plaatsje

 Bekijk het menu

Afternoon tea

13u30 - 16u00


Van vrijdag tot en met zondag, en dagelijks tijdens de schoolvakanties, serveren we ook onze afternoon tea. Ons charmante, knusse interieur nodigt uit tot een gezellige namiddag (ijs)thee drinken en bijpraten. Een etagère vol lekkers, wat kan je nog meer wensen, toch?

Tijdens onze high tea geniet je van klassieke sandwiches en onze beroemde scones met clotted cream en confituur. Je kiest zelf je favoriete cupcake of stukje taart. Natuurlijk serveren we ook homemade iced tea of een kopje koffie of thee om alles weg te spoelen. Waar wacht je nog op?

 Bekijk het menu

Kraanlei

Welkom op elk moment van de dag

Van de lekkerste taart, cupcakes en koffie ...

Bij Julie's House zijn we dol op lekker eten en goed gezelschap, en we willen niets liever dan je te verwelkomen in ons gezellige taartenhuis. Gelegen aan de idyllische Kraanlei, zijn we elke woensdag tot en met maandag geopend en ben je altijd welkom voor een heerlijk stukje taart, een zoete of hartige belegde scone als lunch en een drankje - reserveren is niet nodig!


... tot ontbijt en afternoon tea

Maar wacht, er is meer! Op vrijdag tot en met zondag, en dagelijks tijdens de schoolvakanties, serveren we ook ontbijt en afternoon tea. Natuurlijk zijn we op die momenten ook doorlopend open voor taart en koffie, want we weten als de beste dat er werkelijk niéts beter is dan een stukje taart als tussendoortje. 

feest


... en grote en kleine feestjes!

Heb je iets speciaals te vieren?  Stuur dan een e-mail naar kraanlei@julieshouse.be .

We aanvaarden groepen tot 12 personen.

We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen voor een heerlijk momentje van zoet genot bij Julie's House. 

Eet met je ogen en volg ons !