Bedrijfsfeest,event of promoactie?

Ben je van plan om een bedrijfsfeest te organiseren of een promoactie te lanceren? Laat Julie's House dan het gebak leveren voor jouw gelegenheid! Of het nu gaat om een vergadering, een klein of groot evenement, een zakenlunch of een verjaardag van een collega, ons 100% ambachtelijk gebak zal zeker voor wat extra geluk zorgen op jouw werkvloer. Stel je eigen menu samen of laat ons je wensen weten via info@julieshouse.be. We staan te popelen om een voorstel voor je uit te werken, van cupcakes met jouw bedrijfslogo tot brownies en taarten.


Bekijk hier al ons lekkers

Onze taarten op de dessertkaart van jouw horecazaak?  

Ben jij de trotse eigenaar van een gezellige koffiebar, een chique restaurant, een bijzondere bistro of tof café? Wil jij jouw klanten verwennen met gebak, maar heb je geen tijd of ruimte om dat zelf te maken? Geen probleem! Maak jouw klanten blij met de heerlijke gebakjes van Julie's House! Onze kwaliteitsproducten zijn niet alleen te vinden in onze Gentse winkels, maar kunnen ook in jouw zaak worden geserveerd. Of je nu op zoek bent naar klassiek, vegan of glutenarm gebak, wij hebben verschillende opties om aan alle wensen te voldoen. 

Laat ons weten hoe we jouw klanten kunnen verrassen met onze lekkernijen en stuur een mailtje voor een samenwerking!


Contacteer ons

Wil je graag een Julie’s House afhaalpunt worden?

Zijn jouw zaak en Julie’s House een match made in heaven? Word afhaalpunt van onze hemelse lekkernijen en bied jouw klanten de kans om te genieten van de beste taartjes en cupcakes van Gent en omstreken. Via onze website kunnen klanten hun bestelling plaatsen en vervolgens afhalen op jouw locatie. Zo creëer je niet alleen een extra service voor je klanten, maar ook een kans om nieuwe klanten aan te trekken en je zaak in de kijker te zetten. Interesse? Laat het ons weten  en wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.


CONTACTEER ONS