Het verhaal van Julie's House

Groeien van plezier

In de eerste jaren groeide het taartenhuisje aan de Kraanlei uit tot dé plek voor artisanale taarten en kleurrijke cupcakes. Julie’s House floreerde en groeide. De tweede vestiging opende z’n deuren in de vorm van een makkelijk bereikbare shop aan de Koningin Elisabethlaan 26 in Gent. Bij deze takeaway winkel spring je binnen om heerlijk gebak af te halen zodat je er thuis van kan genieten. 

De naam Julie's House werd door de jaren heen een begrip en ook horecazaken kwamen nieuwsgierig aankloppen. Zo vonden de taarten hun weg naar tal van koffiehuizen in Vlaanderen en Brussel waar ze op de dessertkaart prijken. 

Na 10 jaar groeien en bakken werd de keuken van het oorspronkelijke pand te krap. Sinds 2018 bevindt het kloppend hart van Julie’s House zich in de Eskimofabriek, aan de Wiedauwkaai in Gent. Het lekkers dat je in de winkels vindt, wordt er in het ruime atelier gemaakt met als zoete lijfspreuk: 'baked with love, served with joy'. Extra leuk? Julie's taartenautomaat waar je 24/7 terecht kan voor afhaalplezier.