Julie's house

Heb je een bedrijfsfeest of promoactie?

Julie’s House maakt fleurige creaties voor heel wat gelegenheden. Wil jij ook een totaalbeleving creëren met gebak voor jouw promo-actie, bedrijfsfeest, vergadering, zakenlunch, bedanking of ander evenement? Kies zelf je formule en hoeveelheden uit ons aanbod van 100% artisanaal gebak.

Kunnen we een voorstel voor je uitwerken? Laat het ons horen op info@julieshouse.be

Een lekker taartje in je horecazaak?

Julie brengt haar kwaliteitsproducten ook tot buiten de winkels in Gent. En dat kan natuurlijk ook in jouw zaak. Ben je eigenaar van een thee- of koffiehuis, horecazaak, café of restaurant? Verwen je gasten met een zoetje tussendoor of een smakelijke afsluiter in de vorm van een heerlijke lekkernij van Julie’s House. Op zoek naar vegan, glutenvrij, suikerarm of lactosevrij gebak? We hebben verschillende opties om ook mensen met specifieke intoleranties te verwennen.
Interesse in een samenwerking? Laat het ons horen via info@julieshouse.be
 

Bekijk hier alvast onze taartjes.

Julies house
Julie's house

Julie's Sweet table

Voor elk type feest heeft Julie’s House hemelse creaties in petto. Breng Julie’s House naar jouw communiefeest, babyborrel, huwelijksfeest… Voor meer info: info@julieshouse.be

Wil je een afhaalpunt worden?

Zijn jouw zaak en Julie’s House een match made in heaven? Word afhaalpunt van de beste taartjes en cupcakes van Gent en omstreken. De consument bestelt op onze site en gaat het afhalen op jouw locatie. Zo kunnen onze klanten dicht(er) bij huis een bestelling afhalen en krijgen ze de kans jouw zaak te leren kennen! Lijkt dit je wel wat? Laat het ons weten en wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse? Vragen? Laat het ons horen: info@julieshouse.be

Julies house