Julie's house

Een taartje en drankje aan de Gentse Kraanlei

Naast het Belfort en het Gravensteen heeft Gent nog een trekpleister: het befaamde taartenhuis Julie’s House. Door locals en toeristen beschreven als dé plek voor een stukje taart of een kleurrijke cupcake vergezeld van heerlijke koffie in een gezellig, nostalgisch decor. Liefhebbers van zoetigheid kunnen midden in het historisch centrum van Gent proeven van onze artisanale taarten, cupcakes en andere huisgemaakte lekkernijen. Laat je bij het begin van je bezoek overweldigen door ons indrukwekkend aanbod in de vitrine. Denk naast taartjes zoals Julie’s moelleux, citroen krokant,... ook aan red velvet brownies, carrotcake en heerlijke seizoensspecials… Ook al aan het watertanden?

Julie's House Kraanlei
Julie's House Elisabethlaan
Julie's House Wiedauwkaai

Ontbijt & Afternoon tea

Op zoek naar een manier om jezelf en je naasten uitgebreid te verwennen? Schuif aan Julie’s ontbijttafel op vrijdag, zaterdag en zondag (in schoolvakanties ook op woensdag en donderdag) en proef al ons lekkers in een knus, romantisch kader aan de waterkant in hartje Gent. Wil je onvergetelijk ontbijten in de Gentse place-to-be? Reserveer jouw plekje vanaf 9u op vrijdag en tijdens het weekend. Nieuw bij Julie’s House: je kan nu ook vanaf 13u30 genieten van onze Afternoon tea. We verwennen je met een uitgebreid assortiment sweets, sandwiches, scones en koffie of thee. Mag het nóg feestelijker? Bestel een glaasje cava of Julie’s Bellini en vorm je bezoekje om tot een zalig zoet apero moment! Reserveren doe je hier.

Julies house
Julie's house

Onze winkel aan de Koningin Elisabethlaan

Wil je graag snel passeren om thuis van Julie’s sweets te genieten, of om je bezoek iets heerlijk aan te bieden? Omdat Julie’s House naar meer smaakt, kan je ook terecht in onze winkel op de Koningin Elisabethlaan 26 in Gent, vlakbij het Sint-Pietersstation. Vlot bereikbaar, met een etalage om van te smullen. Hier kan je nog altijd al het authentiek lekkers krijgen dat je van ons gewoon bent, maar in plaats van op een bord, leggen we het in een doosje. Met andere woorden, dit is dé meeneemplek voor al onze zoetigheden en heerlijke koffie.

Ons afhaalpunt en atelier aan de Wiedauwkaai

Julie’s House levert dagelijks verse taarten en cupcakes die je als klant kan bestellen en afhalen op tal van locaties. Oorspronkelijk bakte Julie al haar lekkers in de Kraanlei. Nu bakken we al jaren in de ruimere keuken in de Eskimofabriek. Beslag mengen, taarten bakken en cupcakes versieren, allemaal in het atelier aan de Wiedauwkaai 23. Dit is ook een afhaalpunt, dus kom zeker eens hallo zeggen aan onze cakeladies of kijk hoe ons gebak kraakvers uit de oven komt wanneer je je bestelling afhaalt. Nieuw: vanaf nu vind je ook een taartenautomaat met onze pateekes aan de ingang van de Eskimofabriek, open 24/7. We vullen elke dag bij!

Julies house

Zo maken wij al dat lekkers

Het team achter Julie’s House gaat volledig artisanaal te werk. Van begin tot einde wordt ons gebak op ambachtelijke wijze gemaakt. Elke bestelling wordt met liefde bereid. Want 100% artisanaal smaakt gewoon beter.