Kom bij ons proeven

Lentefeest-Communie

Communie - lentefeest

Heb je binnenkort een communie of lentefeest te vieren? Dan is het heerlijke artisanale gebak van Julie's House natuurlijk niet weg te denken van de feesttafel! Stel zelf je feestbuffet samen: Kies je taartjes, reken 1 grote taart/10 personen. Vul aan met cupcakes en brownies, reken 1 stuk per persoon. Afsluiten doe je met lollies, leuk om uit te delen aan de feestvierders! Wens je hulp? Stuur dan een mailtje naar info@julieshouse.be. We maken je met plezier wegwijs doorheen dit feestassortiment.

 • Giant lentefeest schaap

  Vergeet het klassieke ijslammetje. Deze heerlijke giga vanillecupcake met vanille botercrème is minstens even fotogeniek! Pssst, laat je feestvarken deze grote cupcake aansnijden … als je het schaap onthoofd komt er rode coulis tevoorschijn! Goed om te weten: uit deze cupcake haal je 12 à 14 stukjes taart. 


 • Schaapjes cupcake box

  Vanille cupcakes, iedereen is er dol op! Wij geven ze voor de gelegenheid een communie- en lentefeest toets. Deze schattige cupcake lammetjes zijn leuk ter aanvulling op je dessertbuffet. Of verpak ze in onze cupcakedoosjes (die je onderaan deze pagina als extraatje bestelt) en je hebt meteen een leuk geschenkje om uit te delen!


 • Schaapje meringue lolly

  Zien ze er niet schattig uit, deze schaapjes meringue lolly’s? Ze zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook voor de tong! Deze knapperig zoete meringue is gemaakt van opgeklopt eiwit en suiker. Leuk om jouw feestbuffet aan te vullen, of om als cadeautje mee te geven met je feestvierders.


 • Numbercake: rood fruit

  Het pronkstuk van het lente- of communiefeest? Dat kan zo maar even deze grote laagjescake met rood fruit zijn. Kies de eerste letter van de naam van het feestvarkentje, of kies voor een cijfer. Good to know: deze eyecatcher voorziet heerlijke stukjes taart voor 10 à 12 personen.


 • Rainbow pie

  Somewhere over the rainbow … there’s pie! Ben je zoek naar een cake waarmee je iedereen verrast? Met deze feestelijke regenboog laagjestaart breng je meteen het zonnetje in huis. Perfect voor een feestje! Een heerlijke taart met alle kleuren van de regenboog voor 10 à 12 personen.


 • Rainbow meringue lolly

  Deze prachtige rainbow meringue lolly’s zijn een feestje op tafel! Deze knapperig zoete meringue is gemaakt van opgeklopt eiwit en suiker. Leuk als traktatie, maar ook om te combineren op een desserttafel voor je lentefeest of communie met onze bijpassende rainbow cake of cupcakes! Opgelet: het stokje wordt sinds 2022 op de zijkant van de regenboog geplaatst. 


 • Rainbow cupcakebox

  Regenboog cupcakes maken iedereen blij! Deze vanillecakejes met kleurrijke topping en zure regenboog snoep zijn de perfecte aanvulling op jouw lente- of communiefeest. Verpak ze in onze cupcakedoosjes (die je onderaan deze pagina als extraatje bestelt) en je hebt meteen een leuk geschenkje om uit te delen!


 • Summer pavlova (1p)

  Dit zomerse eenpersoons pavlovataartje heeft alle juiste texturen en smaken. Meringue die krokant is aan de buitenkant en heerlijk kleverig aan de binnenkant, een luchtige crème, vers rood fruit en een coulis van passievrucht. Ze voelt zich helemaal thuis op een vrolijk lente- of communiefeest en op een taartenbuffet.


 • Mini layer cakes: rood fruit

  Buffet idee: deze mini layer cakes met rood fruit zijn de perfecte aanvulling op onze grote numbercake. Plaats ze op verschillende étagères voor een extra feestelijk effect! Good to know: er zitten 35 mini cakes in deze doos. Genoeg om de hele familie te plezieren!


 • Mini pavlova

  Ook onze pavlova met rood fruit bestaat in mini formaat. Ze weten je meteen te betoveren! De perfecte frisse en fruitige afsluiter van een lentefeest of communie. Good to know: er zitten 35 mini pavlova’s in deze doos. Genoeg om de hele familie te plezieren!


 • Maak je dessertjes nòg persoonlijker met deze mixed cupcakebox met een logo. Deze gepersonaliseerde cupcakebox met 24 cupcakes voelt zich thuis op elk dessertbuffet. Elke cupcake wordt voorzien van een logo dat je zelf upload onderaan deze pagina. Good to know: de ronde logo’s hebben een diameter van 3,5 cm. 


 • Onze cupcakes vormen de perfecte traktatie! Verpak je communie- of lentefeest cupcakes in deze Julie’s House cupcakedoosjes. Beschikbaar per 10 stuks. Good to know: de ronde logo’s hebben een diameter van 3,5 cm. 


  Bestandsformaten: JPEG, PNG. Maximum 2MB.

 • Julie's House cupcakedoosjes (10 stuks)

  Onze cupcakes vormen de perfecte traktatie! Verpak je communie- of lentefeest cupcakes in deze Julie’s House doosjes. Beschikbaar per 10 stuks. 


 • Julie's House taartdoosjes (10 stuks)

  Onze taartjes vormen de perfecte traktatie! Verpak je communie- of lentefeest taart in deze Julie’s House taartdoosjes (15x15 cm). Beschikbaar per 10 stuks.